VvE Schoonmaak

VvE schoonmaak

We begrijpen bij Smit Cleaning dat het onderhoud van appartementencomplexen en flatgebouwen voor VvE’s een essentiële en zorgvuldige taak is. Het speelt een grote rol in zowel de uitstraling als de levenskwaliteit van de bewoners. We bieden op maat gemaakte schoonmaakplannen die ervoor zorgen dat uw vastgoed er altijd schoon en verzorgd uitziet. Dit creëert een uitnodigende en aangename omgeving voor zowel bewoners als bezoekers. Elke detail telt bij ons, van een glanzende entree tot een fris trappenhuis. Daarom bieden wij VvE schoonmaak diensten aan!

Voordelen van goed onderhouden & schone ramen

 • Verhoogde waarde van het eigendom
  Een schoon appartementencomplex draagt bij aan de waarde van het vastgoed. Het trekt niet alleen potentiële huurders of kopers aan, maar verhoogt ook de marktwaarde van het pand.
 • Gevoel van gemeenschap
  Een goed onderhouden complex draagt bij aan een sterk gevoel van gemeenschap en trots onder de bewoners. Het creëert een aangename leefomgeving waar mensen graag wonen en elkaar ontmoeten.
 • Betere gezondheid en welzijn
  Een schone woonomgeving bevordert de gezondheid en het welzijn van de bewoners. Door het verminderen van stof, vuil en allergenen wordt een gezondere leefomgeving gecreëerd. 

De werkzaamheden bij VvE schoonmaak

VVE schoonmaak

Om uw gebouwen en ruimtes zo schoon en netjes mogelijk te houden, voeren we de volgende diensten uit: 

 • Trappenhuizen schoonmaken
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Vloeren
 • Liften
 • Entrees (inclusief entreeramen)
 • Parkeergarages
 • Kunststof kozijnen conserveren
 • Graffiti verwijderen
 • Kleine reparaties en onderhoudsklussen

De menselijke waarden van Smit Cleaning

We zijn niet alleen gericht op het leveren van hoogwaardige diensten, maar ook op het creëren van positieve en langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Onze teamleden zijn goed opgeleid, vriendelijk en betrouwbaar. We begrijpen dat onze diensten plaatsvinden in uw persoonlijke of professionele ruimte, en we behandelen elke locatie met respect en zorg. 

Onze klantenservice staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en uw specifieke behoeften te bespreken. Ook tijdens onze persoonlijke ontmoeting staan wij klaar om al uw wensen en behoeften mee te nemen in onze werkzaamheden.  

Duurzaamheid

Smit Cleaning werkt op een duurzame manier aan glasbewassing voor de zakelijke markt. We maken gebruik van milieuvriendelijke producten en geavanceerde machines die zowel effectief zijn in het reinigen van uw ramen als het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Tot slot streven we ernaar om water zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 

Kies voor professionaliteit en kwaliteit

We hebben jarenlange ervaring in het schoonhouden en onderhouden van appartementencomplexen voor diverse klanten. Onze professionele aanpak en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale keuze voor uw reinigingsbehoeften. We zijn trots op ons vakmanschap en overtuigen u graag van onze kunde om uw appartementencomplex in topconditie te houden. Onze VvE Schoonmaak diensten in bieden wij aan in Nijmegen en omgeving.  

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw vastgoed laten stralen terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een schonere, duurzamere wereld. 

Service contracten
0
Tevreden klanten
0
Projecten afgerond
0
Jaren in dienst
0