Zakelijk

Professionele Reiniging van Zonneparken

Zakelijke Zonnepaneel Reiniging

Het reinigen van zonneparken vergt professioneel onderhoud. Bij Smit Cleaning bieden we geavanceerde schoonmaaktechnieken die geschikt zijn voor diverse soorten zonneparken. Of het nu gaat om zonneparken met schuine panelen, oost-west opstellingen, zonneparken op stallen of platte daken, of op de grond geplaatste zonneparken, ons ervaren team staat klaar om uw zonnepanelen professioneel te reinigen.

Reinigingsproces

Uw zonnepanelen raken vervuild door stof, stuifmeel, mos, atmosferische vervuiling en omgevingsfactoren, wat leidt tot verminderde opbrengst. Smit Cleaning maakt gebruik van automatische, ultrazachte borstels om uw zonnepanelen grondig te reinigen.

Verbeterd Rendement

Zonnepanelen functioneren door zonlicht op te vangen en om te zetten in zonne-energie. Vervuilde zonnepanelen vangen echter minder zonlicht op, wat resulteert in lagere energieproductie. Bladeren, vogelpoep, stuifmeel en stof behoren tot de belangrijkste oorzaken van vervuiling van zonnepanelen. Door regelmatig onderhoud en reiniging kunt u het maximale rendement uit uw zonnepanelen halen. Dit rendement kan zelfs oplopen tot wel 25%.

Zakelijke glasbewassing

De invloed van schone, frisse ramen wordt nogal eens onderschat. Bevuilde ramen tasten niet alleen de uitstraling van je bedrijfspand of appartementencomplex aan, maar hebben ook invloed op de mensen in het gebouw. Een schoon raam vormt een fijne doorkijk en dat brengt rust op de werkvloer. Personeel in een kantoorpand is gebaat bij een frisse en schone werkomgeving. Daarnaast draagt tijdig ramen wassen bij aan de levensduur van je kantoorpand en de indruk die jij maakt op je klanten. Clean Plan werkt op een duurzame manier aan glasbewassing voor de zakelijke markt. Hierbij kun je denken aan:

  • VvE 
  • Bedrijfspanden 
  • Kantoorruimtes

Glasbewassing VvE

Als Clean Plan glasbewassing VvE uitvoert, worden de deuren en kozijnen hier altijd bij meegenomen. Zo ziet het geheel er na afloop weer schoon en strak uit. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke producten en machines behalen wij een mooi resultaat en hebben we oog voor duurzaamheid. We komen de situatie graag met eigen ogen bekijken. Dit doen we vanuit betrokkenheid naar onze klanten. Als we elkaar zien, heb je alle kans om vragen te stellen en jouw wensen aan ons door te geven. Ben jij ervan overtuigd dat wij de glasbewassing VvE voor onze rekening mogen nemen? Laat het ons dan direct weten, dan kunnen we een afspraak inplannen. 

Professioneel bedrijf glasbewassing kantoorpand inschakelen

Als ondernemer ben jij goed in het werk dat je doet. Wij zijn dat ook. Schakel daarom de hulp in van Clean Plan als jij de glasbewassing van je bedrijfsruimte door een professioneel bedrijf uitgevoerd wilt zien. Zo kun jij je volledig richten op je eigen onderneming en dragen wij zorg voor de ramen van je bedrijfsruimte. Vul het contactformulier (dat je op kan klikken) in en laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. We horen graag wanneer jij de ramen in het kantoorpand of het appartementencomplex door ons gewassen wilt hebben. 

Service contracten
0
Tevreden klanten
0
Projecten afgerond
0
Jaren in dienst
0