Ramen wassen

Stralende ramen

Professioneel Ramen Wassen voor een Stralend Resultaat

Waarom is ramen wassen zo belangrijk? Naast dat het natuurlijk daglicht tegenhoudt, kan hardnekkig vuil op de lange termijn ook schade aan uw ramen en raamkozijnen veroorzaken als u uw ramen niet schoonmaken. Het vuil gaat schuren waardoor er ongewenste krassen ontstaan. Daarnaast voorkomt u met een regelmatige reiniging van uw ramen de vorming van schimmel aan zowel de binnen- als buitenkant. Schimmel kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, wat u natuurlijk wilt vermijden.

Reinigingsproces

Onze ervaren vakmensen maken gebruik van professionele apparatuur om u een deskundig en glanzend resultaat te kunnen bieden bij het wassen van uw ramen. Als handige richtlijn hanteren we een interval van ongeveer eens per 8 weken voor onze glazenwasservice. Gedurende de zomerperiode kan dit wat frequenter zijn, terwijl het in de winter wat minder kan zijn. Regelmatig onderhoud van uw ramen resulteert niet alleen in een schonere uitstraling, maar behoudt ook de helderheid langer. Het vuil hecht namelijk sterker aan ramen die al behoorlijk vervuild zijn.

Zakelijke partner voor Ramen Wassen?

Wij hebben ook een speciale tak voor toekomstige partners die zakelijk onze diensten willen afnemen. Hiervoor staat meer informatie op onze zakelijke glasbewassing pagina

Medewerker van Smitcleaning die een raam aan het wassen is
Service contracten
0
Tevreden klanten
0
Projecten afgerond
0
Jaren in dienst
0