Particuliere diensten

Uw persoonlijke onderhoudsservice

Smit Cleaning is uw vertrouwde onderhoudsservice voor buitenshuis. Het in topconditie houden van uw eigendommen in essentieel voor het waardebehoud. We bieden verschillende diensten aan om uw woning schoon en verzorgd te houden.

Zonnepanelen Reinigen

Laat uw zonnepanelen professioneel én milieuvriendelijk reinigen door Smit Cleaning.

Uit onderzoek blijkt dat regelmatige reiniging van zonnepanelen de efficiëntie van zonnestralen op de panelen verbetert, wat leidt tot een aanzienlijke verhoging van het rendement. Deze verbetering kan zelfs resulteren in een indrukwekkende stijging van wel 25% in rendement! Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal presteren, adviseert Smit Cleaning een reiniging één tot twee keer per jaar.
smitcleaning medewerker die voor een huis staat en met een lange schoonmaakborstel de zonnepanelen op het dak aan het reinigen is

Dakgoot reinigen

Smit Cleaning maakt uw dakgoten professioneel schoon

Het regelmatig schoonmaken van uw dakgoten is een essentiële taak die minstens één keer per jaar dient te worden uitgevoerd. Verwaarloosde dakgoten kunnen leiden tot ernstige problemen, van waterschade tot schimmelgroei. 

Stralende ramen

Professionele Raamreiniging voor een Stralend Resultaat

Waarom is het schoonmaken van uw ramen belangrijk? Door regelmatig uw ramen te laten wassen, voorkomt u de vorming van schimmel aan zowel de binnen- als buitenkant. Schimmel kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, wat u natuurlijk wilt vermijden in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen vuile ramen op de lange termijn schade aan uw raamkozijnen veroorzaken. Hardnekkig vuil kan namelijk gaan schuren en resulteren in ongewenste krassen.
Service contracten
0
Tevreden klanten
0
Projecten afgerond
0
Jaren in dienst
0