Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Een tapijt in uw huis of in uw bedrijf kan erg mooi zijn. Een tapijt heeft hiernaast bijvoorbeeld ook nog een isolerende functie en een geluiddempende functie. Echter heeft een tapijt ook veel te verduren en het tapijt kan dus zonder het juiste onderhoud, snel lelijk en vies worden. Natuurlijk heeft een tapijt in huis, minder te verduren dan een tapijt in een kantoor bijvoorbeeld, of een ander bedrijfspand. Thuis kunt u er bijvoorbeeld nog voor kiezen om het tapijt alleen zonder schoenen te betreden. In een kantoor kan dit lastig zijn. Wilt u de levensduur van uw tapijt verlengen en ervoor zorgen dat deze er weer netjes, schoon en verzorgd uit komt te zien? Wij zijn u graag van dienst! Wij bieden professionele tapijtreiniging bij u thuis (particulier) of wij komen uw tapijt reinigen binnen uw bedrijfspand(en) (zakelijk) in Utrecht.

Wat is tapijtreiniging?

Uw tapijt in huis, of zelfs uw interieur zoals bankstellen, professioneel laten reinigen? Wij, van Smit Cleaning garanderen u een resultaat van minimaal 85%. Jarenlang hebben wij ervaring met grondige reiniging van vloerbedekking, tapijt en bepaalde meubels. Wij verzorgen dit zowel zakelijk als particulier. Zonder dat u het vaak doorheeft of dat het goed zichtbaar is, bevindt er zich vuil en zeker ook huisstofmijt in het tapijt. Met professionele tapijtreiniging van H3-Cleaning, bent u ervan verzekerd dat zichtbaar en onzichtbaar vuil en huisstofmijt verwijderd worden, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van dieptereiniging. Op lange termijn worden gezondheidsklachten hiermee verminderd. Huisstofmijt en ander ongedierte hebben geen schijn van kans om zich te nestelen, of eitjes te leggen in uw tapijt. Onze tapijtreiniging wordt uitgevoerd met de nieuwste technieken. Die zorgen voor een diepe reiniging, waardoor uw tapijt er weer als nieuw uit zal zien.

Tapijt laten reinigen?

Wilt u tapijt laten reinigen of interieur zoals bankstellen reinigen met minimaal 85% resultaat? Smit Cleaning heeft jarenlange ervaring met het grondig reinigen van tapijten, vloerbedekking en interieurs voor zowel particulieren als zakelijk. Aan de hand van onze professionele reiniging bent u er zeker van dat al het “onzichtbare” vuil en de huisstofmijt uit uw tapijten of interieurs wordt verwijdert. Wij gebruiken uitsluitend dieptereiniging in onze reinigingen. Hiermee worden op lange termijn gezondheidsklachten op een grote schaal verminderd, omdat huisstofmijt en andere binnenhuizen ongedierte geen schijn van kans krijgen hun eitjes te verspreiden. Daarnaast kan een regelmatige onderhoud van uw tapijten of interieur op den lange duur overmatig slijtage voorkomen. Laat uw tapijt reinigen en geniet van een fris en stralend resultaat.

Waarom kiezen voor Smit Cleaning tapijtreiniging?

Uw tapijt in huis, of uw bedrijf heeft veel te verduren. Er wordt overheen gelopen met natte, modderige schoenen en naaldhakken. Er rollen bureaustoelen heen en weer, er gaat een kopje koffie omver en een plant valt om. Stofzuigen of een doekje erover en klaar is Kees? Niet helemaal. Het meeste van het vuil blijft achter, zonder dat u dit ziet. Na verloop van tijd zal uw tapijt er niet mooi of schoon uitzien. Uiteindelijk kan dit zelfs voor gezondheidsklachten zorgen. Er is grondige tapijtreiniging nodig om dit vuil te verwijderen.

De schoonmakers van Smit Cleaning, reinigen uw tapijt thuis, of bij het bedrijf. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dieptereiniging, zodat ook aan uw gezondheid gedacht wordt. Met onze tapijtreiniging verwijderen we vuil en vlekken, waardoor uw tapijt zijn schoonheid terugkrijgt.

Regelmatig uw tapijt laten reinigen en onderhouden, verlengt de levensduur aanzienlijk!

Service contracten
0
Tevreden klanten
0
Projecten afgerond
0
Jaren in dienst
0