Dieptereiniging

Dieptereiniging

Professionele keukens, maar ook sanitair in openbare ruimtes of in horeca wordt makkelijk en snel vies. Daarom is het mogelijk om speciale dieptereinigingen aan te vragen die heel secuur en zeer grondig afrekenen met vuil. En vuil is er in deze branches vaak overvloedig. Denk maar eens aan al het vocht, vuil, vet en roet dat achterblijft. Met een dieptereiniging wordt alles letterlijk binnenstebuiten gekeerd. Schoonmaak tot in de puntjes.

Wat is een dieptereiniging?

Een dieptereiniging is eigenlijk een hele grote en grondige schoonmaakbeurt waarbij letterlijk alles binnenstebuiten gekeerd wordt. Geen enkel hoekje, gleufje of naadje wordt overgeslagen. Zelfs het meest hardnekkige vuil op de meest onbereikbare plekken wordt aangepakt, zodat ruimtes zoals keukens, scholen of sanitair weer in optimale hygiëne verkeren. Zeker bij dit soort plekken is het van cruciaal belang dat er aan de hoogste hygiëne-eisen wordt voldaan. Wij helpen graag aan het creëren van een blinkend schone werk- en leefomgeving.

Voordelen van dieptereiniging:

  • Verwijderd en voorkomt hardnekkig vuil, aanslag en kalk
  • Verlenging levensduur apparatuur en andere installaties
  • Een frisse en veilige werkomgeving
  • Waarborgen voedselveiligheid
  • Voorkomen van ongedierte
  • Draagt bij aan de regels van de HACCP-regelgeving

Waarom regelmatig dieptereiniging toepassen?

In professionele keukens van restaurant en hotels wordt gewerkt via een HACCP-plan. Een checklist die iedere dag wordt aangehouden bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Toch zijn er altijd plekken waar vuil en vet zich ongezien ophoopt. Dit geldt ook voor sanitaire voorzieningen. Met een grondige dieptereiniging kun je in één klap afrekenen met dit vuil. Een dieptereiniging geldt niet alleen voor bedrijven die up and running zijn, maar ook voor ondernemers die net een bedrijfspand betrekken. Een goede dieptereiniging rekent in dat geval af met vuil uit het verleden en zorgt voor een frisse nieuwe start.

Dieptereiniging schoonmaak periodiek laten uitvoeren

In sanitaire voorzieningen zoals openbare toiletten en in keukens worden met aftekenlijsten gewerkt. Het schoonmaken gebeurt hierdoor vrijwel dagelijks. Een grondige dieptereiniging kun je dan ook vaak als een aanvulling zien op de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden. Deze kun je periodiek uit laten voeren. Bijvoorbeeld vier keer per jaar of net na een groot evenement.

Maak schoon na een drukke periode

Zeker in de horeca worden de dagen na Kerstmis en Oud en Nieuw vaak besteed om de zaak eens grondig schoon te maken. De ideale tijd ook om een dieptereiniging uit te laten voeren. Ook na een intensieve periode, evenement of andere gebeurtenis is een grondige dieptereiniging een goed idee.

Flexibele oplossingen voor elke klant

Voor elk schoonmaakvraagstuk kun je rekenen op onze flexibiliteit. Of je nu op zoek bent naar een periodieke, wekelijkse of jaarlijkse reiniging: samen zorgen we voor hygiënische woon- en werkomgevingen.

Reiniging wanneer het jou uitkomt

Uiteraard is jouw bedrijf overdag druk aan het werk. We vinden het belangrijk dat je ongestoord en in alle rust kunt verder werken. Daarom spreken we samen met jou het meest ideale moment af om de dieptereiniging schoonmaak uit te voeren. Onze flexibele aanpak en werktijden stelt ons in staat om jouw bedrijfsvoering zo minimaal mogelijk te verstoren. Het enige waar we geen concessies in doen, is kwaliteit.

Overige reinigingsvormen

Een dieptereiniging kan ook bij andere situaties worden toegepast. Wellicht heb je er al eens van gehoord: maar ook een tapijtvloer kan met een dieptereiniging onder handen worden genomen. Hierbij worden de ergste vlekken en vuil uit het tapijt verwijderd. Dit gebeurt niet met zomaar een stofzuiger of een sopje, maar met geavanceerde stoomreinigers en speciaal schoonmaakmiddel. Ook andere meubels (denk bijvoorbeeld aan een zithoek of bureaustoelen) kun je na zoveel jaar eens onderwerpen aan een schoonmaakbeurt.

Gekeurd en gecertificeerd

De middelen en werkwijzen van Smit Cleaning zijn van een hoge kwaliteit en hebben allemaal een kwaliteitskeurmerk. Hierdoor weet je zeker dat je met een ervaren schoonmaakbedrijf te maken hebt. En wij weten dan ook precies hoe we je klus aan moeten pakken. Tevens gebruiken wij schoonmaakmiddelen die niet schadelijk voor het milieu zijn. Alles om onze aarde en natuur schoon aan de volgende generatie mee te geven.

Service contracten
0
Tevreden klanten
0
Projecten afgerond
0
Jaren in dienst
0